جمعه, 10 فروردين 1403
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
  • تعداد بازدید : 104
حمایت از تولید كتابهای پژوهشی دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان
اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان در نظر دارد ، به منظور تقویت مستندات علمی و نیز تأمین نیازهای پژوهشی رشته های مختلف دانشگاهی در زمینه دفاع مقدس، از تولید کتاب های پژوهشی در این حوزه، توسط بنیاد دفاع مقدس حمایت مادی و معنوی بعمل آورد.

قابل ذکر است این کتاب ها بایستی بر طبق سرفصل های درسی اعلام شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های مختلف، تهیه و تدوین گردند تا قابلیت ارائه در رشته های مختلف دانشگاهی را داشته باشند.