چهارشنبه, 13 مهر 1401
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
مركز نوآوری و كارآفرینی دانشگاه صنعت نفت در اهواز (PUTIEC-Ahwaz) افتتاح گردید

مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه صنعت نفت در دانشکده نفت اهواز (پیوتیک اهواز) صبح روز چهارشنبه مورخ 1401/06/02، همزمان با آغاز هفته دولت، با حضور آقایان دکتر سلحشور؛ رئیس دانشگاه صنعت نفت، حجت‌الاسلام و المسلمین جولای‌مفرد؛ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای خانچی؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، آقای کعبی فرماندار شهرستان کارون و دکتر راضی جلالی رییس پارک علم و فناوری خوزستان، دکتر صابری ریئس بنیاد نخبگان خوزستان ، مسئولین پژوهش شرکت های ملی حفاری ، اروندان و گاز، دکتر کُرد؛ رئیس دانشکده نفت اهواز، برخی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشگاه و جمعی از مسئولین اداری استان افتتاح گردید.

پیوتیک اهواز با هدف ایجاد فضایی مناسب به‌منظور تامین حمایت‌ و هدایت­های لازم از ایده‌های فناور جهت رفع چالش­ها، مشکلات و موانع موجود در حوزه صنایع بالادستی و پایین­دستی نفت و طی کردن چرخه ایده تا ثروت تاسیس شده است. در ابتدای برنامه، دکتر کُرد، رئیس دانشکده نفت اهواز ضمن بزرگداشت هفته دولت و عرض خیر مقدم به مدعوین، اظهار داشتند که دانشگاه صنعت نفت و دانشکده نفت اهواز از دارایی­های بزرگ منطقه می­باشد و تاسیس مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشکده نفت اهواز را گامی مهم در جهت سوق دادن دانشگاه صنعت نفت به سمت نسل­های نوین دانشگاهی و تکمیل چرخه ایده تا محصول دانستند. در ادامه، دکتر سلحشور رئیس دانشگاه صنعت نفت با بیان قدمت و تاریخچه دانشگاه، ابراز داشتند که یکی از تکالیف اصلی این دانشگاه-با توجه به نامگذاری سال جاری- حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان از طریق ایجاد زیرساخت­های آن از جمله تاسیس مراکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه می­باشد. ایشان همچنین اظهار داشتند که این مراکز تمام تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا از طریق ارتباط با صنعت به تقویت پایه­های کارآفرینی و حرکت به سمت فعالیت­های دانش­بنیان از طریق مثلث دانشجو، هیات­علمی و کارشناسان صنعتی بپردازد.

پس از آن، آقای کعبی فرماندار شهرستان کارون با بیان تاکیدات رهبری در حوزه اقتصاد دانش­بنیان و پیشرفت­هایی که در کشور در این عرصه انجام گرفته است، بیان داشتند که با تاسیس این مرکز و حضور نخبگان دانشگاهی، شاهد پیشرفت ایده­های فناورانه در حوزه انرژی در منطقه و کشور خواهیم بود.

سپس، آقای خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با بیان نقش فارغ­التحصیلان دانشگاه صنعت نفت در مدیریت­های کلان صنعت نفت کشور، با ابراز امیدواری در مورد بازگشت دانشگاه صنعت نفت به جایگاه اولیه خود،  خواهان استفاده از ظرفیت­های این دانشگاه در عرصه محصولات و اقتصاد دانش­بنیان شدند.

در پایان، دکتر راضی جلالی رییس پارک علم و فناوری خوزستان بیان داشتند که جهت ایجاد یک اکوسیستم واقعی در عرصه نوآوری و کارآفرینی نیاز است که قانون جهش تولید عملیاتی شده و بوروکراسی­های زاید حذف شود. ایشان ضمن خشنودی از تاسیس این مرکز، فعالیت این مراکز را حرکتی رو به جلو جهت تحقق شعار سال دانستند.

مرکز نوآوری و فناوری دانشکده نفت اهواز در راستای تحقق شعار سال با گسترش فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، به شناسایی و حمایت از نوآوران، کارآفرینان، متخصصین، دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید خلاق خواهد پرداخت و زمینه توسعه اقتصاد دانش­بنیان را فراهم خواهد کرد.

6.0.19.0
    V6.0.19.0