جمعه, 14 ارديبهشت 1403
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۲/۱۲
  • تعداد بازدید : 143
آیین نامه جامع اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان ایرانی و «شیوه نامه اجرایی اعطای بورس بنگاه های اقتصادی» جهت انجام پژوهش در حوزه نیازهای پژوهشی و فناورانه شركت ملی نفت

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد با همکاری شرکت ملی نفت ایران طبق «آیین نامه جامع اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان ایرانی و «شیوه نامه اجرایی اعطای بورس بنگاه های اقتصادی» جهت انجام پژوهش در حوزه نیازهای پژوهشی و فناورانه شرکت ملی نفت بورس "شهید تندگویان" اعطاء نماید. در حال حاضر، این امکان برای دانشجویان دوره دکتری، به تعداد معدود فراهم آمده است.

لازم به توضیح است مهلت ثبت نام از تاریخ 07/12/1402 لغایت 07/02/1403 می باشد.

شایان ذکر است دستورالعمل، شرایط و فرم ثبت نام متقاضیان بورس مذکور در سال 1402 ، در سامانه یکپارچه بورس سازمان امور دانشجویان به آدرس https://Sib .Saorg.ir  ، گزینه «سبد جامع بورس تحصیلی، بورس بنگاه های اقتصادی، ( بورس شرکت ملی نفت ایران)» قرار دارد.